Airco installatie bedrijf

Warmtepompen

Warmtepompen

Hybride warmtepomp

Wilt u een hybride warmtepomp laten installeren? Dat kan! Wij plaatsen onder andere Daikin monobloc warmtepompen. Bij een hybride warmtepomp wordt de woning voor het grootste gedeelte van het jaar gasloos verwarmd. Wanneer de temperatuur het vriespunt nadert zal de CV ketel het overnemen om de woning warm te houden. De isolatiewaarde van uw woning is bepalend over hoe goed de woning verwarmd kan worden zonder het bijverwarmen met de CV ketel. Hoe beter uw woning geïsoleerd is, des te minder energie er gebruikt wordt.

All electric Warmtepomp

All-electric warmtepompen gebruiken elektriciteit als energiebron om warmte uit de omgeving te onttrekken en deze naar uw huis te transporteren. Met een allelectric warmtepomp kunt u uw woning volledig gasloos verwarmen. Dit resulteert in een efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing, waardoor u niet alleen bespaart op energiekosten, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

etsh-3-4-1a

Installatie in Zwolle

LMB koeltechniek is al meer dan 15 jaar actief als alround installatiebedrijf. Sinds 2 jaar ligt de focus voornamelijk op de koeltechniek & verwarmingstechniek. Als specialist willen wij voor u een passende oplossing bieden om uw woning op een aangename temperatuur te krijgen met energie zuinige installaties.

20221224_144422